MENY

Att sminka läppar

För att kunna få till en perfekt finish för dina läppar så krävs inte många redskap. Se till att din grund är mjuk och återfuktad innan du påbörjar appliceringen av dina produkter.

 

För att få en mer hållfast färg för dina läppar och för att hindra att läppstiftet ”kladdar” utanför så kan du investera i en läpprimer. Lägg din primer längs ytterkanterna på dina läppar. För att kunna förstärka din färg så är ett bra alternativ att använda en läppenna. Applicera läppennan först vid din amorbåge och arbeta utifrån den.

Om du vill att färgen ska sitta hela dagen så kan du använda din läppenna över hela läpparna. Lägg sedan på ditt läppstift. Här kan du endera välja att applicera ditt läppstift med en pensel eller direkt med ditt stift. Du väljer det som passar dig bäst. Det kan vara enklare med en pensel då den inte är lika klumpig, och det ger en mer definierad look. Sätt sedan ett papper mot dina läppar och pressa försiktigt för att kunna få bort överflödig olja. Upprepa sedan proceduren genom att applicera ett till lager färg och använd sedan papperet igen. Gör detta tills du känner dig nöjd. Voilá! Nu är du färdig.

Köp läppstift online – fri fakt

lipstick_540x440_2.png