MENY

En höst i varma toner

Efter sommarens friska och lätta stil är det roligt att experimentera med starkare uttryck. Höstens färger är djupa, kvinnliga och mättade med varma nyanser som spänner från rött till brända och rostade toner. Stor inspiration hämtas från 70- och 80-talets rika material såsom sammet, fuskpäls, siden och chiffong. En uppdaterad boho-chic-stil skapad med den dagens tekniker, texturer och produkter. Mixa gärna metalliska och skimrande skuggor med eyeliner och kajal för en spännande, nutida look. Mascaran är distinkt burgundyfärgad och brynen är markerade med naturlig fyllighet. Naglarna står också i fokus. De knalliga neonfärgerna som varit i ropet så länge får nu ge vika för djupare, mer eleganta toner som hämtade från John Bauers sagovärld. Tänk nyanser av månskimmer, grantoppar, skuggor och mystik som skänker händerna en vackert dekadent inramning.

Se alla produkter från IDUN Minerals

Smokey Eyes i 10 steg

En guide från Idun Minerals

1. Grunden för en vacker ögonmakeup är basen, börja därför med att jämna ut nyansen runt ögonen och täcka eventuella mörka ringar med en ljusreflekterande concealer som Havre. Applicera därefter ögonprimer Näckros över hela ögonlocket för ett jämnt resultat som håller hela dagen.

2. Använd en ögonskuggspalett, med jordnära färger i både skimrig och matt finish, Lavendel passar de flesta tillfällen och ögonfärger. Applicera den ljusrosa skuggan i paletten över hela ögonlocket och arbeta den upp till brynbenet med hjälp av Eyeshadow Brush.

3. Använd Precision Eyeshadow Brush för att applicera high-lighter i inre ögonvrån.

4. Applicera den skimrande lila ögonskuggan över ögonlocket upp till globlinjen med hjälp av Eyeshadow Brush.

5. Applicera den bruna ögonskuggan längs med den övre och nedre franslinjen med hjälp av Precision Eyeshadow Brush.

6. Lägg den mörklila ögonskuggan i globlinjen och som ett V ned mot ögonfransarna med hjälp av Precision Eyeshadow Brush.

7. Sudda ut färgerna med hjälp av Angeled Blending Brush, förett naturligt resultat.

8. Avsluta med att svepa volymmascaran Magna, över ögonfransarna. Formulan ger dig dramatiska fransar med mycket volym och vacker böj som öppnar upp din blick.

9. Applicera den flytande eyelinern Kol, längs med den övre fransraden och eyelinerpennan Aska, längs med vattenlinjen för en intensiv blick.

10. Använd ögonbrynspennan Lönn, för att forma ögonbrynen och rama in din look, vaxet i pennans formula gör att resultatet håller hela dagen.

idun_ho?st_toner.jpg

Smarta och handfasta tips från Idun Minerals

Hållbar bas

En bra grund för en vacker ögon-makeup är basen, börja därför med att jämna ut nyansen runt ögonen och täcka eventuella mörka ringar med en ljusreflekterande concealer som Havre. Applicera därefter ögonprimer Näckros för ett jämnt resultat som håller hela dagen.

Välj rätt Eyeliner

En mörk eyeliner som svarta Lava ger en intensiv blick medan en ljus eyeliner som Sand ger en pigg blick, den vanilj-vita färgen dämpar röda ögon och ger ett naturligt resultat då det är mer likt din ögonvita en än kritvit nyans.

Fransar i fokus

Välj en volymmascara som Magna och applicera mascaran med sick-sackande rörelser från fransroten och utåt för ett resultat med maximal volym. Ögonfransar med mycket volym ger dig en vacker blick.

Välj rätt verktyg

Rätt verktyg är A & O. Använd Eye-shadow brush för att applicera ögon-skugga över hela ögonlocket, Precision eyeshadow brush för applikation i glob-linjen och Angled blending brush för att sudda ut färgen till en perfekt look.

En palett, oändliga möjligheter

Använd de ljusa färgerna för en fräsch vardagslook, de mörka färgerna för en dramatisk kvällslook eller blanda dem för en djup ögonmakeup som passar alla tillfällen.