Pureness Premium Research Gurkmeja

Pulver, 40 g

159:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från PurenessAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Precis som med alla våra produkter är kvalitet och effekt viktigt för oss på Pureness. Och här har vi en gurkmeja med riktig superkvalitet. Premium Research Gurkmeja är en riktig supergurkmeja! Den viktigaste aktiva ingrediensen i gurkmeja heter kurkumin och är en stark antioxidant. Gurkmeja har tillskrivits antiinflammatoriska egenskaper, och kurkumin studeras noga runtom i världen. Basen i vår supergurkmeja är ekologisk gurkmejapulver av den asiatiska växten Curcuma Longa. Den har vi blandat med världens bästa gurkmeja-extrakt, nämligen Longvida™. Det är en kurkumin som innehåller växtens egna essentiella oljor, för att kunna göra mest nytta i kroppen. Vi har även lagt till lecitin och MCT-pulver från kokosnöt för att hjälpa de aktiva ingredienserna ännu en bit på vägen. Resultatet är en välbalanserad och potent gurkmeja. Använd den gärna i din egen matlagning – eller blanda ner i en smoothie eller gurkmejalatte!

Jämförpris 3:98/G

EAN: 07350116310900

Ekologiskt gurkmejapulver (80%), Longvida gurkmejaextrakt, MCT-pulver (av kokosolja), sojalecitin.Ekologiska ingredienser av jordbruksursprung: 80%.Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.

1 tsk om dagen. I maträtter, eller med vätska som växtmjölk, smoothie eller vatten.