Pureness Premium Research C-vitamin

Pulver, 50 g

25%

246:75

Kampanj

Gäller t.o.m. 29 november

Ord. butikspris 329:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från PurenessFler produkter inom kampanjen
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Näringsvärde per 1/4 tsk Mängd DRI % C-vitamin 625 mg 780 %

Pureness Premium Research C-vitamin är ett pulver med en extra hög koncentration av naturligt C-vitamin (askorbinsyra) från amlabär. Kärt barn har många namn! Amla kallas ibland Amalaki eller indiskt krusbär – och trädet heter Phyllanthus emblica på latin. Den växer vilt i Asien och har traditionellt använts mot olika sjukdomar, särskilt inom den ayurvediska skolan. Våra bär kommer från amerikanska odlingar med USDA-ekologiska certifikat. Amlabär innehåller höga mängder C-vitamin. Vårt extrakt består till 50% av sin vikt av ren, naturlig C-vitamin. En tesked pulver innehåller hela 2500 mg av C-vitamin, så du kan vara snål med att använda pulvret. En knivsudd räcker! Ta en liten mängd pulver och blanda i en varm eller kall vätska. Klart! C-vitamin är bland annat viktigt för ett normalfungerande immunsystem och din ämnesomsättning.

Jämförpris 6:58/G

EAN: 07350116310009

Ekologiska amlabär. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.

Blanda en liten mängd i kall eller varm vätska. En kvarts tesked Premium C-vitaminextrakt innehåller så mycket som 625 mg C-vitamin.