Oral-B Spiderman Extra Soft Eltandborste

Eltandborste, 1 st

Nyhet

279:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 23 november

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Oral-BFler produkter inom kampanjen

Eltandborste Oral-B Kids för barn från 3 år med motiv från Spiderman. Eltandborsten är framtagen för barns tänder och för att ge en varsam och effektiv rengöring. Tandborsten är utformad med två borstningsfunktioner, inklusive en unik barnvänlig mjuk funktion, för att varsamt rengöra barntänder. Runt borsthuvud med en storlek som passar små munnar. Är varsam mot tandköttet med extramjuka borststrån. Eltandborsten avlägsnar mer plack än en vanlig, manuell tandborste.

Oral-B Kids Spiderman-tandborste kan användas med den kostnadsfria appen Disney Magic Timer från Oral-B. Det laddningsbara batteriet räcker i åtta dagar på en uppladdning. Tandborsten har en inbyggd timer för att uppmuntra till tandborstning i de två minuter som rekommenderas och lägga grunden för goda tandborstningsvanor.

Fyra klistermärken med Spiderman-tema medföljer så att ni själva kan dekorera handtaget.

Kan användas till barn från 3 år.

Är inte Spiderman ditt barns favorit? Oral-B har även eltandborstar för barn med motiv från Star Wars, Frost och Mandalorian.

Jämförpris 279:-/ST

EAN: 04210201320074

<p>1 st Röd eltandborste, 4 st Spidermanklisteretiketter till eltandborsten, 1 st Spiderman Extra Soft tandborsthuvud, 1 st laddare.<br></p>

Från 3 år. Förvaras utom räckhåll för barn.

Uppmuntra ditt barn att borsta tänderna två gånger om dagen i två minuter med flourtandkräm som är rekommenderat av tandläkare. För barn under 6 år, använd endast en mängd stor som en ärta av fluortandkräm. Fluor ger bäst effekt om du inte sköljer med för mycket vatten efteråt. Fukta borsthuvudet och applicera tandkräm. Placera tandborsten i munnen och sätt på den. Styr borsthuvudet långsamt från tand till tand. Håll borsthuvudet stilla i några sekunder innan du går vidare till nästa tand. Borsta både tandkött och tänder: först utsidorna, sedan insidorna och sist tuggytorna. Använd Oral-B tandborsthuvuden för barn och Magic Timer-appen för en roligare borstning!

Byt ut borsten var tredje månad eller tidigare om borsthuvudet ser slitet ut. Alla Oral-B Kids tandborsthuvuden passar alla Oral-B Kids eltandborstar.

Endast för tandborstning. Tugga eller bit inte i borsten. Får ej användas som leksak eller utan vuxen övervakning.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar