Kompetenspoolen på Kronans Apotek

Kompetenspoolen är en flexibel bemanningslösning på Kronans Apotek för både farmaceuter och tekniker. När du jobbar i kompetenspoolen får du en varierad och flexibel vardag.

Flera av våra medarbetare delar sin tid mellan olika sätt att arbeta. En del varvar kundmötet i apoteken med att godkänna recept till vårt systerbolag Svensk Dos. Andra väljer en enskild roll, men i flera olika apotek. Flexibiliteten med kompetenspoolen ger dig dessutom möjligheten att jobba från flera olika delar av Sverige.

Vi annonserar alla lediga jobb här. Vi söker framförallt dig som är legitimerad receptarie eller apotekare.

Anna Skarph Chef för kompetenspoolen

Kompetensutveckling

Vi är måna om att erbjuda dig stimulerande arbetsuppgifter och möjligheter att utvecklas på jobbet. Vi stöttar dig som arbetar inom kompetenspoolen med 30 minuters kompetensutveckling per vecka. Två gånger om året håller vi kompetensdagar där våra team samlas, nätverkar och utvecklar sin kunskap.

Träffa några medarbetare inom kompetenspoolen

Varför valde du att jobba inom Kompetenspoolen?

– Möjligheten att få arbeta på olika apotek och i olika delar av regionen, vilket ger variation. En annan viktig faktor var att Kronans Apotek satsar på kompetensutveckling.

Kompetenspoolen intervju med Emilia Larsson

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

– Det fina med att jobba inom kompetenspoolen är att ingen dag är den andra lik. Apoteken har olika kunder, kollegor, samarbeten, lägen, förutsättningar och säsonger, som skapar variation och stimulans i det dagliga arbetet.

Kompetenspoolen intervju med Axel Melin

Vad är det roligaste med att vara teamledare?

– Det är ett oerhört varierat jobb med högt tempo. Det är roligt och utvecklande att arbeta med människor och jag lär mig nya saker varje dag.

Kompetenspoolen intervju med Abir Yousif