Att jobba på Kronans Apotek

Vårt syfte på Kronans Apotek som genomsyrar allt vi gör är "health for life", för vår hälsa är det mest värdefulla vi har. Bli en av oss och bidra till en friskare morgondag för 65 000 människor – varje dag.

Bli en av oss

På Kronans Apotek är vi övertygade om att vi alla presterar som bäst när vi har roligt på jobbet och får tid för återhämtning. Vi jobbar aktivt med att ge alla våra medarbetare förutsättningar för att må bra, både på jobbet och utanför.

Hos oss möter du glädje, ansvarstagande och initiativrikedom som en del av ett öppet och samarbetsvilligt team. Här får du meningsfulla uppgifter och möjligheten att styra din egen utveckling med vårt stöd. Vi hoppas att du liksom oss ser varje kundmöte som en möjlighet att göra stordåd och känner stolthet i att efterleva våra gemensamma värderingar.

Om Kronans Apotek

Att vara en av oss innebär att vara en del av något stort. Vi är ett modernt apotek med ungefär 2 600 medarbetare på mer än 300 apotek i Sverige. Vi har drygt 2,5 miljoner kundklubbsmedlemmar och vi möter över 65 000 kunder om dagen. Det innebär möjligheten att skapa 65 000 leenden, och att bidra till bättre hälsa för 65 000 människor – varje dag.

Farmaceut hjälper en kund

Utveckling

Vi tror på dig och vill stötta din professionella utveckling. Vi jobbar med att ge rådgivning och service som präglas av integritet och omtanke. Din kompetens blir därför oerhört viktig för vårt arbete med att bygga långsiktiga kundrelationer. Genom att sätta en individuell utvecklingsplan för varje medarbetare vill vi stärka just dina talanger. Vi ger dig verktyg som kompetenstid och chefsutbildning. Du får också möjlighet till arbetsrotation mellan olika apotek och hos oss finns ett flertal olika karriärvägar.

Vill du ha mer information eller söka lediga tjänster

Sök lediga tjänster eller prenumerera, så får du veta när nya tjänster läggs ut.

Du är också välkommen att skicka in en spontanansökan.

Vi erbjuder dessutom ett traineeprogram för framtida apotekschefer. Läs mer om traineeprogrammet här.