Kronans Apotek <3 Charlotte Kalla

I höst lanserar vi en hudvårdsserie i samarbete med Charlotte Kalla. Förutom att erbjuda effektiv hudvård så lägger vi stor vikt på miljö och hållbarhet under hela projektet. Vi bjuder med hela Sverige att få ta del av resan – från labb till hylla.

Följ med på resan!

Under året kommer vi att göra en hållbarhetsresa tillsammans som du kommer kunna följa. Vi tar fram, testar och till slut tillverkar produkterna. Hudvårdsserien tas fram tillsammans med Charlotte efter hennes personliga rutiner med fokus på funktion och effektivitet – men även miljö och hållbarhet. Charlotte är delaktig från start till mål, vilket innefattar allt från vilka produkterna ska vara till vilka hållbarhetsmål som vi sätter.

Om Charlotte

Charlotte Kalla är en av Sveriges främsta olympier genom tiderna och har befunnit sig i den absoluta världstoppen under många år. När hon tar sig an något så gör hon det långsiktigt och med högsta kvalité – precis som vi på Kronans Apotek. Därför är det här samarbetet en riktig fullträff.

Vintertips

Hur håller man huden fräsch under vintern? Charlotte Kalla delar här sina bästa tips!

Passa på att kolla in Kronans Apoteks egna varumärke. Här hittar du en mäng olika prisvärda och noggrant kontrollerade produkter.