MENY
banner_trainee.jpg

 

Vi söker landets bästa farmaceuter för framtida apotekschefsjobb. Är du en av dem?

Traineeprogrammet vänder sig till dig som är sugen på att anta en riktig utmaning. Under 15 månader får du en gedigen ledarskapsutbildning, bra kunskap om, och inblick i, vår organisation samt möjligheten att skapa relationer med både andra traineer och ett flertal nyckelpersoner och funktioner på Kronans Apotek.

 

Under programmet blir du anställd på Kronans Apotek som Läkemedelsspecialist och kommer att tillhöra vårt team av nationella och regionala rörliga resurser. Det innebär att du får möjligheten att resa mycket och arbeta över hela landet.

Nuvarande traineeprogram är nu igång efter en härlig kick-off i juni tillsammans med våra nya stjärnor.

 

Vill du komma med i Kronans Apoteks Traineeprogram 2019?

Maila gärna din intresseförfrågan till trainee@kronansapotek.se och du kan redan nu skicka in ditt CV/intresse för nästa års program. Rekryteringen för 2019-2020 öppnar i december 2018! Håll utkik under vår sida Lediga jobb.

 

janju_TraineeNY.jpg

”Under traineeprogrammet har jag fått en ovärderlig erfarenhet och flera verktyg för att få en bra start i min framtida roll som apotekschef på Kronans Apotek.”

Janju Drammeh, Trainee 2016-2017

 

 

 

”Ta tillvara på möjligheten som Trainee att få se så många olika apotek och jobba med så många olika personer. Var observant, be om feedback och glöm inte att ägna tid åt reflektion.”

Fredrik Engman, Trainee 2016-2017

Fredrik_Trainee3.jpg

Collage_gruppbild.jpg