MENY

LäkemedelsdialogenFör dig med Diabetes, Astma, KOL eller Psoriasis

Programmet Läkemedelsdialogen erbjuder tips och stöd i din läkemedelsbehandling. Du som står på behandling med blodsockersänkande tabletter för diabetes eller använder en inhalator för astma, KOL, kräm för psoriasis eller CREON® har möjlighet att ta del av programmet.

Deltagande i programmet Läkemedelsdialogen är kostnadsfritt för dig och innebär inget extra besök till apoteket utöver de tillfällen då du ändå ska hämta ut ditt läkemedel.

Om du anmäler dig kommer du först att få möjlighet att prata med en farmaceut om din behandling och få tips för att du ska må så bra som möjligt. Därefter kommer du vid två tillfällen att få en påminnelse när det är dags att hämta medicinen igen. Vid tre tillfällen kommer du dessutom att få information och möjlighet att svara på några frågor som påminner om samtalet på apoteket.

Det här får du när du går med i Läkemedelsdialogen:

• Samtal och rådgivning med en farmaceut

• Påminnelser när det är dags att hämta ut medicin igen

• Grundläggande kunskap om din behandling

 

Såhär går du med i Läkemedelsdialogen:

För att gå med i programmet, hör av dig till vår kundtjänst på: 0771-612612 eller besök något av våra Apotek.

Klicka här för att söka fram ditt närmsta Apotek

Dina personliga uppgifter behandlas konfidentiellt och lämnas inte ut till någon. Du kan när du vill avsluta din medverkan.

För mer information om programmet, vänligen kontakta vår kundkontakt via telefon på 0771-612612 eller kom in till ditt närmaste Kronans Apotek.

Varmt välkommen!