Tillbaka till Leverans, betalning och retur

Hemleveranser av kylda läkemedel

Det finns en stor efterfrågan på hemleverans av kylda läkemedel. Vi är glada att tillsammans med Gordon Delivery kunna erbjuda kylfrakt i en obruten kedja till över 90% av alla invånare i Sverige, oavsett om du bor i en stad eller på glesbygden.

Jämn temperatur

För att säkerställa att leveranserna håller en jämn, kyld temperatur använder Gordon Delivery sig av en aktiv kylkedja. Det innebär att alla terminaler är kylda och att hela fordonsflottan består av kylbilar. Trafikledningen följer temperaturerna i fordonen i realtid tack vare temperatursensorer och agerar direkt om ett problem skulle uppstå.

En obruten kylkedja gör att vi kan minska på volymen av förpackningar och extra vikthantering då vi slipper att hantera flöden av stora kylväskor.

Lastbil - illustration av lastbil med snöflinga

Så går leveransen till

Du kommer att få upp Gordon som ett fraktalternativ när du har varor som kräver kyld leverans i din varukorg. Din beställning skickas sedan via en av Gordon Deliverys kylbilar direkt till din dörr. Du får ett sms med ett tidsspann för hemleverans och kan själv följa chauffören i realtid. Någon behöver vara hemma och ta emot paketet vid leverans.

Här kan du läsa mer om Gordon Delivery och fler av våra fraktalternativ.

Har du frågor om dina läkemedel?

Flera vanliga sjukdomar kan behandlas med läkemedel som kräver kylförvaring. Exempel på sjukdomar är diabetes och reumatism. Har du frågor om dina läkemedel så är du alltid välkommen att rådfråga någon av våra farmaceuter, antingen genom att besöka våra fysiska apotek eller kontakta oss via telefon.

  • Tips och råd banner, Till mina recept