i say:

Urinvägsinfektion Cranberry, 30 styck

234:- 

7:80/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

i say: URINVÄGSINFEKTION, KAPSLAR i say: urinvägsinfektion är den första medicintekniska egenvårdsprodukten i EU för behandling och förebyggande av urinvägsinfektioner. Det naturliga Cranberry-Active? har egenskaper som gör det svårare för E.coli bakterier att få fäste och är en effektiv behandling som inte belastar kroppen. VAD ANVÄNDS KAPSLARNA TILL? Behandling och förebyggande av urinvägsinfektioner (UVI).

Läs mer

Instruktioner

HUR SKA MAN ANVÄNDA KAPSLARNA? Behandling: Ta 2 kapslar per dag med ett glas vatten under en period på 15 dagar. Förebyggande behandling: Ta 1 kapsel per dag med ett glas vatten. Du kan ta kapslarna t.ex. under perioder när du har nedsatt motståndskraft, sömnbrist eller stress. Vuxna, barn från 12 års ålder och diabetiker kan använda kapslarna. Endast för oral användning. Tugga eller bryt inte kapseln före du sväljer den. Använd inte kapslarna om du är allergisk eller överkänslig mot något innehållsämne.

Läs mer

Innehåll

INNEHÅLL Cranberry-Active, potatisstärkelse, hydroxipropylmetylcellulosa (HPMC), och titandioxid. Kapslarnas innehållsämnen är tillverkade av växtbaserat material (inga djurvävnader) och är lämpliga för vegetarianer. De innehåller inga starka kemikalier och är inte testade på djur.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek