I Say: Urinvägsinfektion Cranberry

30 styck

234:-

i say: URINVÄGSINFEKTION, KAPSLAR i say: urinvägsinfektion är den första medicintekniska egenvårdsprodukten i EU för behandling och förebyggande av urinvägsinfektioner. Det naturliga Cranberry-Active? har egenskaper som gör det svårare för E.coli bakterier att få fäste och är en effektiv behandling som inte belastar kroppen. VAD ANVÄNDS KAPSLARNA TILL? Behandling och förebyggande av urinvägsinfektioner (UVI).

Jämförspris 7:80/ST

EAN: 05704894091308

Kategorier:

Intim och underliv

INNEHÅLL Cranberry-Active, potatisstärkelse, hydroxipropylmetylcellulosa (HPMC), och titandioxid. Kapslarnas innehållsämnen är tillverkade av växtbaserat material (inga djurvävnader) och är lämpliga för vegetarianer. De innehåller inga starka kemikalier och är inte testade på djur.

HUR SKA MAN ANVÄNDA KAPSLARNA? Behandling: Ta 2 kapslar per dag med ett glas vatten under en period på 15 dagar. Förebyggande behandling: Ta 1 kapsel per dag med ett glas vatten. Du kan ta kapslarna t.ex. under perioder när du har nedsatt motståndskraft, sömnbrist eller stress. Vuxna, barn från 12 års ålder och diabetiker kan använda kapslarna. Endast för oral användning. Tugga eller bryt inte kapseln före du sväljer den. Använd inte kapslarna om du är allergisk eller överkänslig mot något innehållsämne.

Upptäck flera produkter inom

Intim och underliv