Hemply Balance Intimate Wash

Intimhygien tvättolja 50 ml

350:-

Ord. butikspris 399:-

Fri frakt
Finns i webblager.
Fler produkter från Hemply BalanceAktuella erbjudanden

En tvättolja för intimvård och selfcare. Intimate wash innehåller 100 mg CBD per flaska. 100% naturliga ingredienser, ekologisk och utvecklad av gynekologen Dr Hildur Hadenius. Producerade i Sverige.

*Fungerar lika bra oberoende av kön.

Hemply Balance använder bara växtbaserade ekologiska ingredienser som exempelvis naturliga oljor. Det finns inga skadliga ingredienser och kemikalier som är vanligt förekommande i många intimprodukter.

Massera in tvättoljan direkt med handen eller tag 4-6 droppar på en bomullspad och stryk över slemhinnorna. Torka bort överskottet. Oljan behöver inte sköljas av med vatten. Du kan med fördel även använda tvättoljan INNAN tvätt, alltså massera in den innan du stiger i badet/duschen. Då fungerar den som en skyddande barriär mot uttorkande kemikalier i schampo och duschtvål. 

Tvättoljan kan också användas på en bomullspad eller duk istället för toalettpapper vid toalettbesök om du har slemhinnor som är känsliga för kemikalierna i pappret. Flera av oljorna i produkten har en fettsyresammansättning som gör att de inte går in direkt i huden, utan är lätta att torka av. Tvättoljan går bra att använda som massageolja på intima delar, oavsett vilket kön du har, och kan även lindra torrhet/klåda.


Jämförpris 7:98/ML

EAN: 07381020090039