har_temasida_1190x400.jpg

 .

Top 10 Hår

LEKFULL VÅR PÅ BJÖRN AXEN

Salongsmärket Björn Axén behöver väl knappast någon presentation. Få märken i Sverige är så förenade med kunskap, nytänkande och elegans. Med stor innovation och lika stor passion presenterar märkets artistiska team två nya kollektioner varje år. Kollektionerna är navet kring vilka resten av företaget spinner. Det är i dem man finner inspiration till produkt-utveckling, motivation och vidare-utvecklad kreativitet.

Vårens kollektion New Bloom är flirtig, sprudlande och färgstark— med stort utrymme för lekfulla stylingar! Att styla ditt hår fi nt blir enklare om du har en bra klippning i grunden. Produkterna ska underlätta och hjälpa till att göra stylingen lekfull och gränslös. Testa dig gärna fram mellan olika looker. Tajt, högblankt wetlook-hår känns rätt för säsongen.

 

Björn axen bild vänster_3.png
Qoute_Björn Axen_1190x220_@2 Copy.png

MARC ANTHONY TAR HAND OM DITT HÅR

Redan som 19-åring vann den kanadensiske kändisfrisören Marc Anthony, som den yngste någonsin, titeln Frisörmästare. Efter det öppnade han sina första salonger i Toronto och utvecklade snart en egen serie hårvårdsprodukter. Idag säljs Marc Anthonys produkter över hela världen och antalet salonger är nu över 30 000! Marc Anthony har närapå revolutionerat branschen. Han är alltid tidigt ute när det kommer till nya trender och har specialiserat sig på skonsamma råvaror och vårdande oljor, så att alla ska kunna hitta den perfekta produkten för just sitt hår. Vare sig du har lockigt, rakt eller tjockt hår fi nns det en Marc Anthony produkt anpassad för just för dig.

March_590x470.png
logga_1190x220_@2 copy.png