Eye Q tuggisar

Essentiella fettsyror. Jordgubbssmak. 180 st

Mer från Eye Q

223:20  279:- Butikspris 399:-

Erbjudandet gäller till 10 september

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Upp till 40% kosttillskott 7/8-10/9 2019

Produktinfo

Eye Q tuggkapslar innehåller en specifik kombination av de essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6 från fisk och växten nattljus och är ett enkelt sätt att tillgodose det dagliga intaget.

Tuggkapslarna har smak av jordgubb.

Ytterligare info

Eye q innehåller en sammansättning av omega-3 och omega-6 fettsyror från fisk och växten nattljus, med en specifik kombination av fettsyrorna EPA, DHA och GLA. Tuggkapslarna är med naturlig smak från jordgubb.

Läs mer

Instruktioner

Rekommenderad daglig dos: 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Är det första gången du tar eye q är den rekommenderade dagdosen 6 kapslar i tolv veckor. Därefter reduceras intaget till 2 kapslar per dag. Förvaras i rumstemperatur och utom räckhåll för små barn

Läs mer

Innehåll

Fiskolja och nattljusolja (Oenathera biennis)

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek