Kronans Apotek

Våra kunders behov är alltid i fokus och ligger till grund för alla våra produkter. Vårt eget varumärke sätter vi på produkter som vi är extra stolta över. Produkterna är framtagna med omtanke för dig och de du bryr dig om och de utvecklas med omsorg och noggrannhet för att ge dig funktionella produkter, varje dag. Produkterna ska vara sköna och effektiva och samtidigt skonsamma mot både dig och miljön. Kronans Apoteks egna produkter är prisvärda produkter av hög kvalitet, som du kan lita på.

Logo Kronans Apotek

Upptäck vår nya kroppsserie!

Den nya hudvårdsserien Honey Cashmere från Kronans Apotek är en kroppserie för dig som vill omfamnas av varma dofter och en lyxig känsla.

Produkterna i serien Honey Cashmere är berikade med vårdande och återfuktande ingredienser. Flera av dem är hämtade från naturen, så som honung och mandelolja. De återfuktar, vårdar och ger näring till huden. Flera av produkterna innehåller även andra vegetabiliska oljor, som solrosolja och sheasmör som lämnar din hud mjuk och full av lyster efter använding. Låt oss presentera våra nya produkter här nedan.

KronansApotek HonneyChasmere 2022 210x270

Återfuktande duscholja med vårdande oljor

Skonsam duscholja berikad med honung och vitaminer som lämnar huden mjuk, len och återfuktad. Innehåller hög halt vegetabiliska oljor som mandelolja, solrosolja och sheasmörolja som vårdar och skyddar huden.