Elvie Pump Single

Bröstpump

Pris online3799 krI apotek: 3799 kr
Utgått ur sortimentet. Varan kan fortfarande finnas i lager hos något av våra fysiska Kronans Apotek.

Elvie Pump Singel är en smart, tunn, bärbar elektrisk bröstpump med 150 ml kapacitet. Elvie Pump ryms diskret i bh:n och styrs enkelt med Elvie-appen för en sömlös handsfree-upplevelse – så att du kan gå dit andra pumpare inte vågar gå. Elvie Pump är enkelt att hantera. Du kan till exempel byta flaska med en hand under tiden som du ammar. Den är även enkelt att montera och är fri från tuber, svårstädade behållare eller engångspåsar. 


Elvie Pump är liten och smidig och kan bäras diskret innanför BH:n med smart handsfree pumpning. Nu kan du känna dig trygg oavsett var du väljer att pumpa, hemma eller på en fotbollsmatch. Endast Elvie Pump har små piezopumpar som skapar ett kraftfullt sug med hjälp av små skivor som rör sig med 21 000 svängningar per sekund – det är bortom mänsklig hörsel (alt. det är snabbare än någon kan höra)! Och det kan ingen konkurrera med. 


Ingen amningsresa är den andra lik. Med den nya pumpfunktionen SmartRhythmTM kan Elvie Pump anpassas efter dina behov. Nu kan du välja mellan fyra olika sugrytmer med olika intensitet för att optimera din mjölkproduktion, skydda känsliga bröstvårtor eller snabbt tömma överfulla bröst. På så sätt kan du pumpa smartare, inte hårdare. Välj mellan: 

-Multi-switch för att optimera din mjölkproduktion; 

-Express and Collect för fulla bröst;  

-Slow and Gentle för känsliga bröstvårtor;  

-Single-Switch för att automatiskt känna av mjölkutsöndring. 

  

Med Elvie-appen kan du styra och övervaka pumpen utan att behöva röra din BH. I appen ser du hur mycket mjölk du pumpar (i realtid) och din pumpningshistorik. Det går snabbt att komma igång med appen och för dig som känner dig osäker finns vägledning. Tips! Spara dina favorit-inställningar I appen till nästa gång. Elvie Pump är kompatibel med de senaste smartphones som stöder Bluetooth Low Energy. Om du har en iPhone måste det vara en iPhone 5S eller senare. Du måste också ha iOS11 eller senare. Om du har en Android-telefon behöver du version 8 eller senare. För den mest uppdaterade kompatibilitetsinformationen, vänligen besök elvie.com. Om din telefon inte är kompatibel är det inte ett problem. Du kan fortfarande använda din pump genom att använda kontrollerna på pumpenheten.   

Jämförpris 3799 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 3799 kr

EAN: 05060442520387

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar