ellen

Probiotisk tampong Normal 12 st

65:-

Ord. butikspris 89:-

Webbpris

En probiotisk tampong med mjölksyrabakterier son hjälper till att bibehålla eller återställa den naturliga bakteriefloran och pH-balansen i underlivet. Den är dessutom ett bekvämt och säkert mensskydd. 12-pack.

"ellen är en probiotisk tampong för kvinnor med bakteriell obalans i underlivet. Den är dessutom ett bekvämt och säkert mensskydd. ellen är en produkt utvecklad för kvinnors hälsa - ett resultat av många års forskning inom gynekologi, mikrobiologi och biokemi. Varje tampong innehåller ett komplex av tre olika typer av mjölksyraproducerande bakterier (probiotika), som kallas Lacto Naturel (LN), och kan hjälpa dig som lider av bakteriell obalans i underlivet. Det är en fördel att tillföra flera olika typer av mjölksyrabakterier eftersom kvinnor kan ha en skiftande underlivsflora.En bra mjölksyrabakteriebalans i underlivet minskar risken för besvär, som till exempel klåda, irritation och illaluktande flytningar.Mjölksyrabakterierna finns normalt i kvinnors underliv för att stärka den vaginala floran. När du använder ellen® tillför du extra mjölksyrabakterier och kan på så vis behålla en naturlig, bra bakteriell balans i underlivet."

Jämförspris 5:42/ST

EAN: 07350002723227

Lactobacillus gasseri, LN40,Lactobacillus fermentum, LN99, Lactobacillus frhamnosus, LN113

Använd ellen regelbundet. När ellen används regelbundet under minst tre menstruationer i följd, medverkar detta till att en bra bakterieflora kan bibehållas.Hur mycket man blöder under menstruation varierar och är olika mellan kvinnor. Det är viktigt att du väljer rätt tampongstorlek i förhållande till din blödning.ellen probiotisk tampong finns i tre utföranden. De olika storlekarna har olika uppsugningsförmåga och bör därför användas utifrån mängden menstruationsblödning. ellen Mini: för dig med liten blödning, ellen Normal: för dig med normal blödning, ellen Super: för dig med riklig blödning.Låt tampongen sitta inne i minst två timmar. Ta ut tampongen när den är mättad - efter max fyra till åtta timmar. Undvik att ta ut tampongen "torr" eftersom det kan skada slemhinnan. 

Upptäck flera produkter inom

Intim och underliv Intimhygien & mens