Probiotisk Utvärtes Intim Crème

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

ellen

Probiotisk Utvärtes Intim Crème 15 ml

99:-

6:60:-/ML

Finns i lager
- +

Produktinfo

En mjukgörande intimcreme som bidrar till en normal bakterieflora. Innehåller aktiva mjölksyrabakterier och skyddar ett känsligt underliv. Lämplig vid torrhet, klåda och irritation. Fri från vatten, parfym och konserveringsmedel.

Ytterligare info

Probiotisk Utvärtes Intim Crème. Med naturliga mjölksyrabakterier. Mjukgör och skyddar ett torrt och känsligt underliv. Förpackning: Aluminium Tub 15 ml. Intim crème med mjölksyrabakterier.Helt fri från vatten.Fri från parfym och konserveringsmedel.Baserad på vegetabiliska fetter/oljor.Skyddar, vårdar och bevarar fuktihet i det yttre intimområdet.Vid torrhet, klåda och irritation i det yttre intimområdet. Både mjukgör och skyddar ett torrt och känsligt underliv. Produktegenskaper:Probiotisk Utvärtes Intim Crème är speciellt framtagen för kvinnans intimvård. En Intimcreme med mjölksyrabakterier, baserad på vegetabiliska fetter/oljor och är helt fri från vatten, parfym och konserveringsmedel.Den är skyddande och mjukgörande och hjälper till att bibehålla hudens och slemhinnornas fuktighet i det yttre intimområdet.Mjölksyrabakterier bidrar till en normal bakterieflora och ger en naturligt fräsch känsla.

Läs mer

Instruktioner

Applicera en liten mängd crème, motsvarande en ärtas storlek på det yttre intimområdet, 1-2 gånger dagligen. En tub räcker till cirka 20-30 appliceringar vid normal användning.

Innehåll

Lacto Naturel(LN), en blandning av mjölksyrabakterier från tre patenterade stammar. (L. fermentum LN99, L. rhamnosus LN113 och L. gasseri LN40).Hydrogenated Coco-glycerides - MjukgörandeCaprylic/Capr

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori