ellen

Probiotisk Utvärtes Intim Crème 15 ml

79:-

Ord. butikspris 99:-

Webbpris

En mjukgörande intimcreme som bidrar till en normal bakterieflora. Innehåller aktiva mjölksyrabakterier och skyddar ett känsligt underliv. Lämplig vid torrhet, klåda och irritation. Fri från vatten, parfym och konserveringsmedel.

Probiotisk Utvärtes Intim Crème. Med naturliga mjölksyrabakterier. Mjukgör och skyddar ett torrt och känsligt underliv. Förpackning: Aluminium Tub 15 ml. Intim crème med mjölksyrabakterier.Helt fri från vatten.Fri från parfym och konserveringsmedel.Baserad på vegetabiliska fetter/oljor.Skyddar, vårdar och bevarar fuktihet i det yttre intimområdet.Vid torrhet, klåda och irritation i det yttre intimområdet. Både mjukgör och skyddar ett torrt och känsligt underliv. Produktegenskaper:Probiotisk Utvärtes Intim Crème är speciellt framtagen för kvinnans intimvård. En Intimcreme med mjölksyrabakterier, baserad på vegetabiliska fetter/oljor och är helt fri från vatten, parfym och konserveringsmedel.Den är skyddande och mjukgörande och hjälper till att bibehålla hudens och slemhinnornas fuktighet i det yttre intimområdet.Mjölksyrabakterier bidrar till en normal bakterieflora och ger en naturligt fräsch känsla.

Jämförspris 5:27/ML

EAN: 07350002729403

Lacto Naturel(LN), en blandning av mjölksyrabakterier från tre patenterade stammar. (L. fermentum LN99, L. rhamnosus LN113 och L. gasseri LN40).Hydrogenated Coco-glycerides - MjukgörandeCaprylic/Capric Triglyceride - Mjukgörande, skyddandeCetyl alcohol - Mjukgörande, skyddande Lactobacillus - Bidrar till en normal bakterieflora Sucrose - Hjälpämne Trehalose - Konsistensgivare Calcium Chloride - Viskositetsreglerande

Applicera en liten mängd crème, motsvarande en ärtas storlek på det yttre intimområdet, 1-2 gånger dagligen. En tub räcker till cirka 20-30 appliceringar vid normal användning.