ellaOne akut-p-piller

Filmdragerad tablett 30 mg Ulipristalacetat 1 tablett(er)

Mer från EllaOne

279:- 

279:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Nyheter

Produktinfo

ellaOne® är ett akut-p-piller som kan förhindra graviditet: upp till 5 dygn efter oskyddat sex eller då preventivmedlet inte gett tillräckligt skydd.

Läs mer

Instruktioner

Läs alltid bipacksedeln innan du använder ellaOne®. Använd inte ellaOne® om du är allergisk mot ulipristalacetat eller något annat innehållsämne i ellaOne®. Ingredienserna anges på bipacksedeln- rådfråga personal på apoteket om du är osäker. En förpackning ellaOne® innehåller endast en tablett och den ska tas så snart som möjligt men inte senare än 5 dygn (120 timmar) efter oskyddat sex eller misslyckad preventivmedelsanvändning. ellaOne® kan sväljas med lite vatten när som helst på dygnet, med eller utan mat. ellaOne® kan användas av kvinnor i fertil ålder och när som helst i menscykeln.

Läs mer

Innehåll

- Den aktiva substansen är ulipristalacetat. En tablett innehåller 30 milligram ulipristalacetat. - Övriga innehållsämnen är laktosmonohydrat, povidon, kroskarmellosnatrium, magnesiumstearat.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer