Vi har just nu mycket längre leveranstider och svarstider än normalt.

MENY
appar fo?r hunda?gare_landningsida_desktop.jpg

appar fo?r hunda?gare_landningsida_mobil.jpg

5 smarta appar för hundägare

Gör livet med hund lättare – ta hjälp av mobilen! Vi har tagit fram tips på smarta appar som bland annat håller koll på din hunds medicin, listar hundbad och rastområden i Sverige, håller koll på promenadsträckor och några andra smarta grejer för dig och din hund. 

1. Kronans Apoteks App (ja vi måste ju lyfta vår egen braiga app)

Med Kronans Apoteks App kan du snabbt logga in med ditt BankID och enkelt beställa dina djurrecept på samma sätt som övriga recept. Du kan även se lagersaldo på lokala apotek om du föredrar att hämta ut det. 

2. Hund Sverige

HundSverige listar allt från hundbad och rastområden till hundvänliga caféer, restauranger, hotell och upplevelser. Hur bra är inte det när man semestrar med hunden? Kostar 7 kr

3. Dog a log

Information om olika hundraser. Appen hämtar in fakta från Wikipedia och därmed kan alla användare vara med och se till att informationen är så korrekt som möjligt. Kostar 7 kr

4. iClicker

Lydnadsträna din hund med denna app. Både kul och effektivt. Innehåller även videomaterial som visar hur du bäst använder appen och får din hund att göra tricks eller lyda. 

5. Map my dog walk

Motionera din hund, och dig själv. Med denna gratis-app som kartlägger dina promenader håller du koll på sträckor som du har gått och du kan sparar sträckan och alla detaljer genom att synka till ditt konto på Mapmywalk.com. Gratis.

 

Rekommenderade produkter