c/o Gerd Hyaluronic Facial Mist

Ansiktsmist, 100 ml

289:-

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från c/o GerdAktuella erbjudanden

Hyaluronic Facial Mist är ansiktsmist som är fuktgivande, lugnande och pH-balanserande. Innehåller naturlig hyaluronsyra samt lugnande gurkvatten. Mjölksyra hjälper att balansera hudens pH. Den stärker hudens elasticitet och ger en fräsch känsla. Passar alla hudtyper. Kan användas som toner eller som uppfräschningsmist för den som arbetar i torra datormiljöer. c/o Gerd tillverkar ekologiska och naturliga skönhetsprodukter i sin egen fabrik i Jokkmokk. Produkterna tillverkas av råvaror som har liten eller ingen belastning för natur, djur och människa och så långt de går är råvarorna ekologiska, eko-certifierade eller utvalt- processade för att värna om miljön. Produkterna är inte djurtestade och är fria från palmolja, silikoner, mineraloljor, PEG/PGG, mikroplaster, parfymer eller parabener.

Jämförpris 2:89/ML

EAN: 07340066803737

Ingredients: Cucumis sativus water (cucumber water), Aqua purificata, Sodium levulinate (from rice), Sodium anisate (from basil), Glycerin, Sodium hyaluronate, Sodium PCA, Lactic acid.

Använd efter rengöring av huden, innan applicering av olja eller ansiktskräm. Håll ca 30 cm från ansiktet, den har en generös spray. Kan även användas under dagen som fuktboost.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar