Intensive Tears Plus 10ml

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

blink

Intensive Tears Plus 10ml 10 ml

139:-

13900:-/L

Finns i lager
- +

Produktinfo

Ett tårsubsitut för riktigt besvärade och torra ögon. Sänker salthalten i tårfilmen och innehåller viktiga elektrolyter för det åldrande ögat. Med smörjande och komforthöjande medel som lugnar och skyddar. Bevarar fukten i ögat i upp till 2 timmar. Innehåller hyaluronsyra.

Ytterligare info

De hypotona ögondropparna och droppens låga osmolaritet stabiliserar och upprätthåller tårfilmens (salthalten) egna osmolaritet, och bryter därmed den negativa cykeln hos irriterade ögon.

Läs mer

Instruktioner

När flaskan är öppnad så ska innehållet användas inom 45 dagar för att undvika kontaminering.

Innehåll

Polyetenglykol 400, 0,25% - smörjande ämne.Hyaluronsyra, 0,40% - Komfort och fuktighetsbevarande medel.Innehåller viktiga elektrolyter som kaliumklorid, kalciumklorid (dihydrat), magnesiumklorid och natriumklorid samt en blandning av buffrat boratlösning och renat vatten, för att göra droppen mer lik naturliga tårar .Liquid gel form, som smälter upp i tårfilmen efter applicering.Konserveringsmedel OcuPure© 0,005%, sk ”Smart konserveringsmedel” för att undvika konserveringsmedel direkt i ögat/tårfilmen. När droppen lämnar flaskan omvandlas droppens konserveringsmedel (väteperoxid 0,005%) till salt (NaCl) och vatten.

Läs mer

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori