MENY

Bli en av oss!

Vi är Sveriges bästa apotekskedja. Det är vi tack vare våra medarbetare.

När du startar din resa hos oss kommer du att möta öppenhet, ansvarstagande, initiativrikedom, samarbetsvilja och glädje. Du kommer att möta en arbetsgivare som tror på dig och din förmåga att utvecklas. Därför erbjuder vi dig som medarbetare en mängd möjligheter till kompetensutveckling, bland annat arbetsrotation mellan olika apotek, kompetensbaserade roller, ledarskapsutbildning, kompetenstid och mycket mer.

 

Vi är nämligen övertygade om att våra medarbetare är grundstenen i att vi ska nå vår vision – 100% nöjda kunder, varje dag.

När du kommer till oss på Kronans Apotek kommer du att få vara med på en spännande resa. Det är vårt löfte till dig. Ditt löfte till oss blir att inte bara sätta dig på tåget som passagerare och åka med. Vi vill att alla våra medarbetare är sina egna lokförare. Vi ger dig kolet och visar vägen, men du måste köra och styra själv i ett öppensinnat teamarbete med andra. Och så ska du ha kul på vägen. 

 

Klicka här för att komma till Lediga jobb 

 

Generell intresseanmälan

Bli en av oss och registrera din intresseanmälan redan idag genom att klicka på knappen Generell intresseanmälan på vår sida Lediga jobb.

Prenumeration på lediga tjänster via e-mail

Börja prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen Prenumerera på vår sida Lediga jobb och fyll sedan i din e-mailadress.

 

Kontakta oss gärna direkt på jobb@kronansapotek.se om du har några frågor eller funderingar.