Better You Krom EKO

Kapslar, 100 st

199:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Better YouAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

EU-ekologiskt livsmedel. 


Innehåll per: 1 kapsel DRI*

Krom (ekologisk) 200 µg 500%

*Dagligt Referensintag

Ekologisk krom från Better You är utvunnen ur persilja och curryblad, vilket gör att produkten har en naturlig och ekologisk bas - helt i linje med vår filosofi. Vi är unika med att ha ekologisk krom och erbjuder därför en prisgaranti, läs mer under fliken Prisgaranti. Krom är ett spårämne. Ett spårämne är ett ämne som behövs i relativt små mängder, samtidigt som de har viktiga funktioner i kroppen. Krom kan kroppen inte själv tillverka, och vi behöver därför tillföra dessa genom mat eller via kosttillskott. Krom är även viktigt för att reglera kroppens hantering av glukos, eller socker. Det är en funktion som kallas GTF-funktionen och står för Glucose Tolerance Factor. Krom har blivit populärt att använda för att minska sötsug, ofta i samband med ändrad kosthållning. Krom bidrar även till en normal omsättning av kolhydrater.

Jämförpris 1:99/ST

EAN: 07350071066171

EKO krom från Better You innehåller 200 ug ekologisk krom per kapsel.

Intag 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Vill du undvika den vegetabiliska kapseln så kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar