Better You Havtornsfruktolja Kallpressad EKO

Olja, 30 ml

249:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Better YouAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

EU-ekologiskt livsmedel.

Better Yous Havtornsolja kommer från frukten från havtorn och har en fin blandning av flera omega-fettsyror, bland annat omega 7 som är vanlig som kosttillskott mot torra slemhinnor. Havtornsoljan har en röd-orange ton från sitt innehåll av betakaroten. Därför passar oljan bra för lyster och för att återfukta huden med dess innehåll av höga halt av fetter och antioxidanter som E-vitamin och A-vitamin. Havtornsoljan är bra att kombinera med andra oljor för att använda till ansiktet, som till exempel macadamianolja, jojoba och mandel. Fungerar bra på torr hud.

Jämförpris 8:30/ML

EAN: 07350062781328

Ekologisk och kallpressad Havtornsfruktolja (Hippophae rhamnoides L) från frukt.

Användning utvärtes: Ansikts- och kroppsolja. Undvik direkt ögonkontakt. Vid direkt ögonkontakt; tvätta grundligt med vatten. Användning invärtes: Intag 1 krm (1 ml/15 droppar) dagligen. Antingen direkt i munnen, maten eller i valfri vätska. Vid behov kan doseringen ökas till 5 ml. För att smörja hud/vagina: 5 droppar. Oljan behöver ej blandas ut. Varning! Undvik direkt ögonkontakt. Vid direkt ögonkontakt; tvätta grundligt med vatten.