Better You Andasin

Kapslar, 90 st

20%

191:20

Kampanj

Gäller t.o.m. 26 oktober

Ord. butikspris 239:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Better YouFler produkter inom kampanjen
Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Andasin från Better You är ett komplex innehållande de klassiska ingredienserna fläder, timjan och bockhornsklöver. Dessa ingredienser har traditionellt använts för att stödja kroppens immunsystem. Fläderbär har kallats ett mirakelbär och är känt för sina antioxidanta egenskaper och har i en studie* visat att symptomen för förkylning och influensa minskat.


Andasin fungerar även förebyggande mot förkylningar tack vare dess rikedom av fläderextrakt. Bockhornsklöver har i århundraden använts medicinalt och har kallats ett vinterelixir som inte bara har använts för att stötta kroppens immunsystem utan även förhindra uppkomsten och stärka immunförsvaret. Timjan innehåller bland annat både C-vitamin och järn som båda stärker ditt immunsystem.

Jämförpris 2:66/ST

EAN: 07350071064153

Kategorier:

<p>Fläderbärsextrakt, bockhornsklöverextrakt 4:1 (Trigonella foenum-graecum), Timjansextrakt, mikrokristallin cellulosa, vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC).<br></p>

Vid behov ta 2 kapslar 3 gånger dagligen i samband med måltid. Om du vill undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska. 

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar