MENY

Beställning av recept

För att hämta ut läkemedel som du har på e-recept krävs att du loggar in med e-legitimation. När du loggat in får du en översikt över dina recept. Du kan se vilka recept som har kommit in, hur många uttag du har kvar, se vad dina läkemedel kostar och kontrollera ditt högkostnadsskydd. Som inloggad kan du både köpa och reservera dina läkemedel och varor på e-recept. Du kan också köpa och reservera läkemedel och varor till personer som du har fullmakt för och till egna barn under 18 år.

För att logga in behöver du någon av följande e-legitimationer: BankID, Nordea, Mobilt BankID eller Telia e-legitimationer.

Om du har ett gult pappersrecept så är du välkommen in till ditt lokala Kronans Apotek så hjälper vi till att lägga in detta så att du kan hantera receptet på www.kronansapotek.se.

Saknar du E-legitimation?

Du skaffar enkelt din e-legitimation via din bank. Det finns massor av skäl att skaffa E-legitimation. Det är ett vedertaget och säkert sätt att identifiera sig på Internet idag. Läs mer här! (länk) Du kan hämta ut e-recept, göra bankärenden, deklarera, anmäla ärenden till försäkringskassan med mera med hjälp av E-legitimation.

Logga in här för att börja