MENY
attvaraenavoss.jpg

Att vara en av oss

Varje dag möter våra 2 200 medarbetare på över 300 apotek landet över totalt 65 000 kunder. Det innebär möjligheten att skapa 65 000 leenden, och att bidra till bättre hälsa för ?65 000 människor – varje dag. Att vara en av oss, innebär att vara en del av något stort.

Vad förväntar vi oss av dig?

Vi vill att du ska känna stolthet i att efterleva våra värderingar. Du ska vara öppen, ansvarstagande, ta egna initiativ, samarbeta och sprida glädje. Du ska se varje kundmöte som en möjlighet att göra stordåd. Du ska ta ansvar för din egen utveckling. Vi ger dig verktygen, men du måste vilja och driva själv. Och så ska du ska ha kul på vägen!

Vad kan du förvänta dig av oss?

Våra medarbetare är grundstenen i vår verksamhet. Därför jobbar vi aktivt med att ge våra medarbetare förutsättningar för att må bra, både på jobbet, och utanför. Vi tror att grunden till det stavas utvecklande och roligt arbete med samarbete och öppenhet kollegor emellan, tid för återhämtning på semestern och en bättre hälsa för våra medarbetare.

Utvecklas med oss

Vi är ett modernt apotek för kunden i tiden. Det betyder att vi lyssnar till våra medarbetares nya idéer. Vi vill ha långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda rådgivning och service, med integritet och omtanke, utifrån kundens behov. Här är våra medarbetares kompetens oerhört viktig. Genom att sätta individuell utvecklingsplan för varje medarbetare vill vi stimulera varje individs talang och ta vara på den. Sedan stöttar vi med verktyg som kompetenstid och chefsutbildning. Vi erbjuder även möjlighet till arbetsrotation mellan olika apotek och ett flertal olika karriärvägar. Under Våra yrkesprofiler kan du läsa mer om vilka karriärvägar vi erbjuder.

>Läs om våra Karriärvägar och yrkesprofiler