Airnatech Andningsskydd FFP2

Munskydd för engångsbruk, 1 st

15:-

Ord. butikspris 39:90

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Airnatech FFP2 andningsskydd är en vikbar mask tillverkat ifem lager. Skyddet är ergonomiskt utformat för att underlättaandning. Airnatech FFP2 mask är framtaget för att varabekvämt att bära och sitta skönt över näsa och mun.Produktenär specifikt framtagen för att skydda och begränsaexponeringen av covid-19 viruset och minska dess spridning.Andningsskyddet filtrerar bort minst 94% av smuts ochfrämmande partiklar i luften och skyddar bäraren.Förengångsbruk och ska bäras i högst 8 timmar.Innehåller 1 st vit andningsskydd.Tillverkade i Spanien.

Jämförpris 39:90/ST

EAN: 8437021365177

Instruktioner 1. Tvätta händerna med tvål och vatten i 40 sekunder innan du tar på dig ansiktsmasken. 2. Rör endast ansiktsmasken i öronöglorna 3. Placera ansiktsmasken med texten utåt över mun, näsa och haka utan att det blir för mycket utrymme mellan ansiktsmask och ansikte 4. Placera öronöglorna bakom öronen 5. Kläm åt näsbygeln över näsan så att ansiktsmasken sitter stadigt mot ansiktet. Byt ut ansiktsmasken vid skador, om den luktar konstigt, eller om den blivit fuktig. Detta är inte ett kirurgiskt munskydd och ska därför inte användas i operationsrum eller vid invasiva operationer, det ska ej heller användas som skydd mot skadliga gaser eller ångor, eller i närheten av eld.