Zlatan Ibrahimovic Parfums

ZLATAN SPORT Sea Salt Spray 100 ml 100ML

Mer från Zlatan Sport

97:30  139:-

Erbjudandet gäller till 23 juli

1390:-/L

Finns i lager
- +

Se alla Sommarens webbdeal 17-23/7 2019

Produktinfo

Zlatan Sport Sea Salt Spray är en stylingspray för håret som ger textur, volym och en matt finish. Spraya i torrt eller fuktigt hår för en perfekt busig strandlook, som efter en hel dag på stranden med salta bad. Innehåller vårdande och fuktbindande ingredienser och viktiga mineraler som stärker hår och hårbotten och gör håret livfullt. Fungerar bra för alla hårtyper och för både långt och kort hår. ZLATAN SPORT SEA SALT SPRAY ingår i grooming-serien ZLATAN SPORT som är en serie funktionella produkter för kropp, ansikte och hår. Alla produkter är särskilt framtagna för att ge energi som både känns och syns. Serien är tillverkad och designad i Sverige och innehåller 100% veganska ingredienser.

Läs mer

Instruktioner

Spraya i torrt eller fuktigt hår.

Läs mer

Innehåll

Aqua(water), Alcohol Denat., Sodium Chloride, Sorbitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Betaine, Parfum(Fragrance), Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Phenoxyethanol, Copper Gluconate

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek