Ziverel

Lindring vid halsbränna och reflux 20 st

289:- 

14:45/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

Ziverel används för symtomlindring vid refluxbesvär som halsbränna och sura uppstötningar. Det är en drickbar lösning som skyddar matstrupens slemhinnor och främjar läkningsprocessen vid halsbränna. 

Ziverel kombinerar hyaluronsyra och kondroitinsulfat för att bilda en skyddshinna på matstrupens slemhinnor. Det hindrar magsyra från att tränga in i och irritera slemhinnan. Hyaluronsyra kan underlätta sårläkning och kondroitinsulfat främjar reparationsprocessen i matstrupens slemhinnor. Ger lindring inom 30 minuter och kan användas som komplement till annan behandling mot halsbränna.

Smak av röda druvor. En förpackning innehåller 20 st dospåsar om 10 ml. 

Ytterligare info

Ziverel används för symtomlindring vid reflux besvär som halsbränna och sura uppstötningar.

Läs mer

Instruktioner

Ziverel i är en drickfärdig lösning i dospåse. Den intas efter varje måltid och vid sänggående för att lindra symtom från sura uppstötningar och halsbränna.

Läs mer

Innehåll

Innehåller; Hyaluronsyra, Chondroitinsulfat, Polyvinylpyrrolidon, Xylitol C, Natriumbenzoat, Kaliumsorbat, smaktillsättning, demineraliserat vatten och Poloxamer 407

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer