25%

Zendium

Fuktgel Saliva Gel 75ml

Kampanjpris

Online:30 krGäller t.o.m. 26 december
Ord. pris online: 40 kr
Pris i apotek: 49,90 kr
Fri frakt
Finns i webblager.

En vårdande fuktgel med fluor för torra, känsliga slemhinnor. Ger långvarig fuktning och stimulerar salivproduktionen. Den är baserad på råmjölk samt innehåller enzymer som stödjer salivens skyddande egenskaper. Milt smaksatt. Rekommenderas ej till ägg-/mjölkallergiker. Kan med fördel användas av protesbärare. 

Zendium Fuktgel Saliva är inte tänkt som en ersättare till tandkräm utan snarare som ett komplement till befintliga Zendium produkter.

Zendium Saliva Gel är en fuktgel särskilt utvecklad för att motverka muntorrhet och stärka tändernas emalj. Saliva Gel ger en långvarig återfuktande effekt i munnen och stimulerar munnens egen produktion av saliv. Gelen är en fuktgel baserad på colostrum (råmjölk). Den används som komplement till tandborstningen hos den som har torra och känsliga slemhinnor. Gelen innehåller enzymer som kompletterar och stödjer salivens naturligt skyddande egenskaper. Den kan användas av protesbärare då fuktgelen hjälper till att hålla protesen på plats genom att bilda ett skikt mellan slemhinnan och protesen. Zendium Saliva Gel är inte en tandkräm utan en fuktgel som används som komplement till tandborstning med till exempel Zendium Sensitive. Smaken är mild och ger en behaglig känsla i munnen. Gelen innehåller även fluor för att skydda tänderna mot karies. Den skyddar även mot syraskador på tandemaljen. Rekommenderas ej till mjölkallergiker då den innehåller små mängder ägg/mjölkproteiner. Vi strävar

Jämförpris 0,67 kr/ML

EAN: 8710908842504

Kampanjpris

Online:30 krGäller t.o.m. 26 december
Ord. pris online: 40 kr
Pris i apotek: 49,90 kr
Fri frakt
Finns i webblager.

Upptäck flera produkter inom