Zendium

Tandkräm Junior 50ml

Mer från Zendium

22:90 

Erbjudandet gäller till 03 december

0:46/ML

Finns i lager
- +

Se alla 3 för 2 Zendium 6/11-3/12 2019 NTK

Produktinfo

Zendium Junior är en tandkräm för barn över 5 år med ett milt skummedel som är skonsamt mot slemhinnorna. Den används dagligen för att stärka munnens naturliga försvar och minskar risken för karies. Extra mycket fluor stärker de nya permanenta tänderna. Med en mild smak av salmiak och mint.

Ytterligare info

Zendium Junior är en fluortandkräm för barn över 5 år. Zendium Junior innehåller enzymer som stärker munnens naturliga försvarssystem och fluor som hjälper till att minska risken för karies. Tandkrämen har ett milt skum som passar även torra och känsliga munslemhinnor. Mild smak av mint.

Läs mer

Instruktioner

Borsta tänderna två gånger dagligen. Barn upp till 6 år: Använd en mängd stor som en ärta och ävervaka borstningen för att minimera nedsväljning.

Läs mer

Innehåll

AquaHydrated SilicaXylitolSorbitolGlycerinHydrogenated Starch HydrolysateSteareth-30Xanthan gumChondrus Crispus (Carrageenan)AromaDisodium phosphateSodium FluorideAmyloglucosidaseCitric acidZinc GluconateSodium SaccharinSodium benzoateGlucose OxidaseLysozymePotassium ThiocyanateSodium caseinateColostrumLactoferrinLactoperoxidaseCI 77891

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer