Zendium

Tandkräm Junior 50ml

22:90

Zendium Junior är en tandkräm för barn över 5 år med ett milt skummedel som är skonsamt mot slemhinnorna. Den används dagligen för att stärka munnens naturliga försvar och minskar risken för karies. Extra mycket fluor stärker de nya permanenta tänderna. Med en mild smak av salmiak och mint.

Zendium Junior är en fluortandkräm för barn över 5 år. Zendium Junior innehåller enzymer som stärker munnens naturliga försvarssystem och fluor som hjälper till att minska risken för karies. Tandkrämen har ett milt skum som passar även torra och känsliga munslemhinnor. Mild smak av mint.

Jämförspris 0:46/ML

EAN: 08710908842511

AquaHydrated SilicaXylitolSorbitolGlycerinHydrogenated Starch HydrolysateSteareth-30Xanthan gumChondrus Crispus (Carrageenan)AromaDisodium phosphateSodium FluorideAmyloglucosidaseCitric acidZinc GluconateSodium SaccharinSodium benzoateGlucose OxidaseLysozymePotassium ThiocyanateSodium caseinateColostrumLactoferrinLactoperoxidaseCI 77891

Borsta tänderna två gånger dagligen. Barn upp till 6 år: Använd en mängd stor som en ärta och ävervaka borstningen för att minimera nedsväljning.

Upptäck flera produkter inom

Mun och tänder Tandkräm