3 för 2

Zendium Gum Care

Munskölj mot tandköttsproblem. 500 ml

59:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 17 augusti

Fri frakt

"Zendium Gum Care munskölj är speciellt utvecklad för personer med tandköttsproblem. Zendium Gum Care Munskölj är ett komplement till den dagliga munhygienen som är utvecklat för att bekämpa tandköttsproblem och ger ett naturligt friskt tandkött. Innehåller 100 % naturliga enzymer och 0 % alkohol. Zendium stärker munnens naturliga försvar, för en friskare mun. Vi stärker kroppens naturliga försvarssystem för att säkerställa den hälsosammaste munnen för alla. Genom att arbeta med vår kropp snarare än mot den hjälper vi vår mun att hjälpa sig själv, även när den är mest sårbar. Genom att öka den naturliga skyddskraften i varje mun undviker vi behovet av aggressiva formuleringar, som skapar en mild men effektiv oral vård, för alla.Zendium erbjuder munvårdprodukter inom tandkräm, tandborstar och munskölj med syftet att stärka munnens naturliga försvar för både stora och små.? Våra milda och effektiv flourtandkrämer innehåller samma naturliga enzymer och proteiner som redan finns i saliven.

Jämförpris 0:12/ML

EAN: 08717163680155

Kategorier:

Mun och tänder
Aqua, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Xylitol, Steareth-30,Sodium Benzoate, Citric Acid, Amyloglucosidase, Sodium Hydroxide, Allantoin, Glucose Oxidase, Aroma, Sodium Fluoride, Potassium Thiocyanate, Lysozyme, Colostrum, Lactoferrin, Sodium Caseinate, Lactoperoxidase, CI 42051
Produkten färdig att användas, späd inte ut. Gurgla noggrant i 30 sekunder med 10ml. Spotta, svälj inte. Skölj inte med vatten efter användning. Förvaras oåtkomligt för barn. Bör ej användas av barn under 6 år. Barn mellan 6 och 12 år bör använda halv dosering och övervakas av vuxen.

Upptäck flera produkter inom

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar