XL-S Medical Hunger Buddy

Behaglig mättnadskänsla. 40 st

Mer från Xl-s Medical

169:-  Butikspris 199:-

4:23/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Hunger Buddy hjälper dig att minska portionerna och få kontroll över småätandet - 94% av de som testat upplevde mättnadskänsla. Hunger Buddy innehåller ReducureTM, ett naturligt fiberkomplex som är kliniskt dokumenterat att minska aptiten och ge en behaglig mättnadskänsla samtidigt som den är skonsam mot kroppen. Ta 2 kapslar 3 gånger dagligen, 30 minuter före varje huvudmåltid, och om behov finns 1-2 kapslar mellan måltider för att minska portionsstorleken och undvika småätande. Hunger Buddys smidiga förpackning gör den lätt att använda för dig som är på språng. Hunger Buddy är din räddning när hungern slår till.

Läs mer

Instruktioner

Ta 2 kapslar 3 gånger dagligen, 30 minuter före varje huvudmåltid, och om behov finns 1-2 kapslar mellan måltider för att minska portionsstorleken och undvika småätande.

Läs mer

Innehåll

Redusure, en patenterad blandning av kostfibrer med hög svällningskapacitet Magnesiumstearat Kaliumbikarbonat Mikrokristallin cellulosa

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer