Virbac

Syntetiska katt feromoner 48 ml

Mer från Virbac

185:-  Butikspris 209:-

3854:17/L

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Syntetiska katt feromoner. - Lätt att använda - Skapar en miljö som är familjär och trygg för katten - Minskar stress- och ångestreaktioner Genom att efterlikna kattens naturliga feromoner skapar det en miljö som känns familjär och trygg för katten. Diffusorn är bra att använda om katten visar tecken på att den känner sig otrygg i vissa situationer i hemmet (t.ex. genom besök, höga ljud, renovering eller en flytt till nytt hem för kattungen/ungkatten).

Läs mer

Instruktioner

Placera diffusorn i ett eluttag, i rummet där katten vistas mest. Täcker ca 50-70 m² och har full effekt efter ca 24 timmar och stannar i 6 veckor. Placera diffusorn i ett eluttag där det inte finns några möbler eller annat ovanför och med minst 50 cm luft på vardera sida av diffusorn. Det är viktigt att diffusorn fritt kan leverera feromoner.

Läs mer

Innehåll

ZENIFEL Doftavgivare innehåller F3-fraktionen av analoga felina ansiktsferomoner (1,55 g per refill) som är artspecifik och därför enbart får användas till katter.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek