Vichy

Pureté Thermale 3-i-1 rengöring 200 ml

Mer från Vichy

85:50  114:- Butikspris 139:-

Erbjudandet gäller till 05 november

0:57/ML

Slut hos leverantör. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.

Se alla 25% Vichy 9/10-5/11 2019 NTK

Produktinfo

En mild och skonsam rengöringslotion för normal hy som inte bara avlägsnar ögonmakeup och mascara utan också rengör huden. Du kan använda den för rengöring av ansikte, hals och ögon och för all makeup förutom vattenfast mascara. Parfymerad.

Ytterligare info

Rengöring med tre funktioner: Rengöringslotion, ansiktsvatten och ögonmakeupborttagning. Fräschar upp huden och gör den mjuk. En praktisk och vårdande 3-i-1-rengöring som rengör huden i ett enda steg, har samma konsistens som en rengöringsmjölk och samma fräscha känsla som ansiktsvatten efterlämnar. Huden rengörs på ett behagligt sätt. Produkten känns inte fet och kladdar inte. Behöver inte sköljas av.

Läs mer

Instruktioner

Applicera med en bomullsrondell på ansikte och ögon. Behöver inte sköljas av och kan därför användas utan vatten.

Läs mer

Innehåll

AQUA / WATER ? PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL ? ISOPROPYL MYRISTATE ? POTASSIUM PHOSPHATE ? CARBOMER ? SODIUM HYDROXIDE ? DIPOTASSIUM PHOSPHATE ? DISODIUM EDTA ? DISODIUM COCOAMPHODIACETATE ? MYRT

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer