Vichy

Liftactiv Hyalu-patches 40 ml

Mer från – Anti-age

245:- 

6:13/ML

Finns i lager
- +

Produktinfo

Ögonpads med 160 mikroskopiska koner bestående av fragmenterad hyaluronsyra som lätt tränger in i det yttersta hudlagret. Arbetar för att förbättra ögonkonturerna under natten; reducera förekomsten av rynkor och ge en mer återfuktad och slät hud. Utan parfym.

Läs mer

Instruktioner

1. Ta bort skyddsfilmen. Padsen är torra eftersom hyaluronsyran stelnat till ”mikrokoner”. 2. Använd padsen på ren och torr hud med öppna ögon och på passande avstånd till den undre franskanten. 3. När du har placerat padsen där du vill ha dem, tryck lätt för att optimera upplösningen av hyaluronsyran. När padsen har placerats korrekt under ögonen känns de som ett extra hudlager. 4. Låt padsen sitta kvar under natten. 5. Avlägsna försiktigt padsen när du vaknar. Börja i den inre ögonvrån och dra utåt. Det kan finnas lite spår kvar efter avlägsnandet.

Läs mer

Innehåll

HYDROLYZED HYALURONIC ACID

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer