Vichy

Liftactiv Eye Serum 15 ml

Mer från Vichy

254:-  Butikspris 359:-

16:93/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Ett uppstramande antirynk-serum till området kring ögonen och för ögonfransarna. Framtaget för dig som uppskattar säkra och innovativa produkter som bidrar till öppnare och ungdomligare blick. Innehåller thermalvatten från Vichy. Är idealisk som primer för makeup.

Ytterligare info

Ögoncreme till kvinnor med tydliga rynkor och förlorad fasthet runt ögonen. Kraftfull antiage-effekt till ögonområdet och fransar. Omedelbart strålande effekt. Ögonfransarna upplevs stärkta och blicken mer öppen och ungdomlig. Förvandlar och öppnar blicken till yttersta fransspets. Ultralätt serumkonsistens som snabbt smälter in i huden och gör den sammetslen.

Läs mer

Instruktioner

Appliceras morgon och/eller kväll på rengjord hud.

Läs mer

Innehåll

AQUA / WATER RHAMNOSE GLYCERIN ALCOHOL DENAT. DIMETHICONE HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE MICA TRIETHANOLAMINE SODIUM HYAL

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek