Idéal Soleil Tan Optimizer SPF 30

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Vichy

Idéal Soleil Tan Optimizer SPF 30 200 ml

239:-

1:20:-/ML

Finns i lager
- +

Produktinfo

En solspray med solskyddsfaktor 30 – för hela kroppen. Den stimulerar hudens naturliga melaninproduktion och ger en djup och vacker solbränna.

Ytterligare info

Återfuktande solspray till kroppen som främjar en jämn och strålande solbrun hud. SPF 30. Avancerad UVA+UVB-skydd upp till långvågiga UVA-strålar. Hjälper till att skydda huden mot att brännas i solen samt UV-skador. Lätt och fräsch konsistens som är anpassad till normal och kombinerad hud. Praktiskt sprayformat med anti-läckage-system med on/off knapp. Applicera solskyddsmedlet innan du går ut i solen. Påför rikliga mängder ofta så att du är skyddad hela tiden, särskilt när du svettas eller när du har badat och torkat dig.

Läs mer

Instruktioner

Skaka före användning. Innan solexponering, applicera ett rikligt och synligt lager och fördela jämnt, låt torka och applicera igen (för liten mängd solskyddsmedel ger en lägre skyddsnivå). Applicera ofta för att bibehålla skyddet, särskilt när du har badat, svettats eller torkat dig. Spraya inte direkt i ansiktet. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt skölj genast med rikligt med vatten. Goda solråd: För mycket sol medför en allvarlig hälsorisk. Solskyddsmedel ger inte 100 % skydd. Utsätt inte spädbarn och små barn för direkt sol. Skydda dem med hatt, T-shirt och solglasögon. Applicera solskyddsmedlet innan du går ut i solen.

Läs mer

Innehåll

AQUA / WATER
HOMOSALATE
GLYCERIN
OCTOCRYLENE
ETHYLHEXYL SALICYLATE •BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE
ALCOHOL DENAT. •PROPYLENE GLYCOL
TITANIUM DIOXIDE [NANO] /TITANIUM DIOXIDE
ETHYLHEXYL T

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori