Idéal Body Oil
25% Rabatt
  • Idéal Body Oil
  • Idéal Body Oil

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Vichy

Idéal Body Oil 100 ml

216:75:-  289:-

2:89:-/ML

Finns i lager
- +

Se alla 25% på utvalda Vichy

Erbjudandet gäller till 11 april

Produktinfo

En multifunktionell torrolja till kropp, ansikte och hår för en strålande vacker hud med satinlyster. Innehåller 10 vitala oljor som mjukgör och förskönar. Passar också bra till naglar, nagelband, händer, fötter och som hårmask.

Ytterligare info

Närande och förskönande kroppsolja som ger satin-lyster med dry touch finish. Till kropp, ansikte, hår. Till känslig hud. Multifunktionell torrolja berikad med 10 vitala oljor. Strålande vacker hud med satin-lyster. Hypoallergen.

Läs mer

Instruktioner

Kan användas till kropp, ansikte och hår. Kropp: används i stället för bodylotion/bodycreme, eller i kombination med lotion/creme för mer fukt och näring. Passar även till naglar, nagelband, händer och till fötter. Ansikte: under dag- eller nattcreme eller själv. Hår: till torra längder och toppar. Kan även användas som hårmask till extra torra hårtoppar: applicera oljan i torrt hår och låt verka i 10- 15 min. Skumma upp shampo i händerna och fördela i håret, före håret blöts. Skölj ur med vatten. Spraya inte direkt i ansiktet (spraya i handen och applicera därefter produkten i ansiktet). Tvätta händerna efter användning. Vid kontakt med ögonen, skölj direkt med vatten. Förvara inte i direkt solljus.

Läs mer

Innehåll

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE DICAPRYLYL CARBONATE ZEA MAYS OIL (majsolja) MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL (macadamianötolja) ROSA CANINA FRUIT OIL (nyponfruktolja) RIBES NIGRUM OIL (svartavinbärfröolja

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori