Idéal Body 3-Guld-Olja

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Vichy

Idéal Body 3-Guld-Olja 100 ml

348:-

3:48:-/ML

Finns i lager
- +

Produktinfo

En multifunktionell, närande och förskönande 3-guld-olja till kropp, ansikte och hår. Innehåller 10 vitala oljor och pärlemorpigment. Gör huden mjuk och smidig och ger förskönande gyllene reflexer till huden samt glans och glamour till håret.

Ytterligare info

Närande och förskönande kroppsolja som ger huden ett gyllene skimmer. Till kropp, ansikte, hår. Till känslig hud. Multifunktionell 3-Guld-Olja berikad med10 vitala oljor och guld-, koppar- och bronzfärgat pärlemorpigment. Förskönande olja till alla hudtoner.Skaka ordentligt före användning. Hypoallergen.

Läs mer

Instruktioner

Kan användas på kropp, ansikte och hår. Kropp: för att vårda och försköna hud som ska visas ben, armar, urringning osv. Ansikte: för att highlighta och försköna ansiktet med gyllene reflexer. Hår: för att ge glans och glamour till hårlängder och -spettsar. Skaka grundligt före användning för att fördela pärlemorpigmenten jämnt. Spraya inte direkt i ansiktet (spraya i handen och applicera därefter produkten i ansiktet). Tvätta händerna efter användning. Vid kontakt med ögonen, skölj rikligt med vatten. Förvara inte i direkt solljus.

Läs mer

Innehåll

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE ISOPROPYL PALMITATE ISOPROPYL MYRISTATE PARAFFINUM LIQUIDUM MICA SILICA SILYLATE CI 77891 ZEA MAYS OIL (majsolja) TIN OXIDE CI 77491 MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL (macada

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori