Vetericyn Plus VF Wound & Skin Care

Spray för sårbehandling hos djur, 473 ml

329:-

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden

Sårspray som används för att rengöra och fukta sår för att påskynda läkning. Användbar till skärsår, skrubbsår samt andra typer av sår och hudirritationer. Säker att använda runt ögon, öron och mun. Passar även till att fukta sårförband. Ingen sköljning behövs. 

Vetericyn Plus Veterinary Formula Wound & Skin Cleanser är avsedd för användning av veterinär vid rengöring, fuktning och debridering av alla slags sår, irriterad hud eller slemhinnor, trycksår, skrubbsår och postoperativa snitt samt transplantation och donatorområden. Wound & Skin Cleanser är en vattenbaserad och nästan luktfri antiseptisk spray som kan också användas som uppföljande behandling ordinerats av en veterinär för rengöring av sår, skadad eller kliande hud och rengöring av hud vid allergiska hudproblem. Vetericyn sårspray har en bredspektrum och antimikrobiell effektivitet i kombination med vävnadsvänliga egenskaper. Har även en lugnande effekt på röd och irriterad hud. Vetericyn produkterna är lätt att använda och irriterar eller svider inte vid användning. Är säkra att använda även nära djurets ögon och mun om djuret rör sig vid behandling. Den aktiva ingrediensen i Vetericyns produkter är hypoklorsyra som är effektiv mot bakterier (även de resistenta som MRSA), svamp, jä

Jämförpris 695:56/L

EAN: 00852009002048

Ingredienser: Aktiva: Hypoklorsyra (0,024%) Inaktiva: Elektrolyserat vatten, natriumklorid, fosfater, natriumhypoklorit

Klipp vid behov bort pälsen från sårområdet. Justera sprutmunstycket till önskad inställning och spraya tills det drabbade området är täckt för att spola bort eventuella främmande rester. Upprepa vid behov ( 3-4 gånger dagligen) eller enligt veterinärs anvisningar. Ingen sköljning är nödvändig. Snabbare läkning uppnås när såren är rena och hålls fuktiga. Säker för användning runt ögon, öron, näsa och mun. Karenstid 0 dygn.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar