Vetericyn Plus Antimicrobial Ear & Eye Care

Öronskölj för djur 89 ML

169:-

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden

Vetericyn Plus Ear Rinse är en vattenbaserad antiseptisk öronskölj för djur. Lämplig för rengöring av sår runt öronen och hörselgången och för första hjälpen av öronirritationssymptom. Vetericyn öronskölj rekommenderas som en förebyggande åtgärd, särskilt hos individer som behöver regelbunden rengöring av öronen. Hos problemindivider (t.ex. allergiska djur eller djur med återkommande öronsymptom), är det viktigt att hålla öronen ren. Hemvård med en antiseptisk och vävnadvänlig produkt är ett bra sätt att förhindra att djurets hörselgång blir irriterad. Den aktiva ingrediensen i Vetericyn-produktserien är hypoklorsyra som har ett mycket brett spektrum av mikrobicid aktivitet i kombination med vävnadsvänliga egenskaper. Vetericyn är effektiv mot bakterier (även resistenta MRSA), svamp och jäst. Vetericyn öronskölj är en precisionsprodukt för känsliga individer, irriterar och svider inte vid användning. En luktfri, neutral öronskölj som är ett djurvänligt alternativ vid regelbundet bruk

Jämförpris 1898:88/L

EAN: 00818582011969

Kategorier:

Djurvård

Ingredienser: Aktiva: Hypoklorsyra (0,009%) Inaktiva: Elektrolyserat vatten, natriumklorid, fosfater, natriumhypoklorit.

Klipp vid behov bort pälsen från (sår)området. Öppna dispensern före användning. Applicera tills det drabbade området är täckt för att spola bort eventuella främmande rester eller fyll öronkanalen och massera försiktigt, låt djuret skaka, torka bort överflödig vätska. Upprepa dagligen eller enligt veterinärens anvisningar. För dagligt underhåll använda en gång om dagen eller efter behov. Ingen sköljning nödvändig. Säker för användning runt ögon, öron, näsa och mun. Säker för användning på alla djurarter i alla åldrar. Användning med skadade trummhinnor ska ske under uppsikt av veterinär. Karenstid 0 dygn.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar