Veg Omega-3

Kosttillskott 60 kaps

Mer från OmniVegan-Veg

269:-  Butikspris 299:-

4:48/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Veg Omega-3 är ett kosttillskott med ett vegetabiliskt alternativ till fiskolja. Veg Omega-3 innehåller omega-3 utvunnet från alger. Har ett högt innehåll av fettsyrorna EPA och DHA.

EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. DHA bidrar även till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga.

Vegetabilisk kapsel.

Registrerad hos The Vegan Society.

Ytterligare info

Omega-3 olja utvunnet från alger med ett högt innehåll av både EPA och DHA. För hjärnan hjärtat och synen. Perfekt vegetabiliskt alternativ till fiskolja.

Läs mer

Instruktioner

Rekommenderat intag: 1 kapsel per dag.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser
EPA- och DHA-rik Omega-3 olja från mikroalgen Schizochytrium sp., solrosolja. Antioxidationsmedel: Rosmarinextrakt, tokoferoler, ascorbylpalmitat. Vegetabilisk kapsel tillverkad av: Potatisstärkelse, glycerol, sorbitol, eucheuma tång, monoglycerider och diglycerider av fettsyror, karnaubavax.

Näringsvärde
Innehåll per kapsel:
Algolja 750 mg
Omega-3-fettsyror 426 mg
-varav EPA 125 mg
-varav DHA 250 mg

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer