I fokus

Veet Beauty Styler

Beauty Styler 1 st

318:-

Kampanj

Gäller till 4 augusti

Ord. butikspris 319:-

Veet Beauty Styler används för att enkelt bli av med oönskad behåring. Denna elektriska trimmer används för hårborttagning utan att du riskerar att skära dig.

· Enkel, exakt styling och snabba resultat · Beauty Styler för trimning av bryn, armhålor och bikinilinje · Innehåller 1 trimmer, 4 utbytbara huvuden, 1 rengöringsborste och 1 påse Vår Veet Sensitive Precision Beauty Styler är en elektrisk trimmer som har utformats för skonsam rakning och exakt styling av kroppens känsligaste områden som ansikte, bikinilinje och armhålor. Beauty Stylern gör det enkelt att ta bort oönskad behåring utan att du riskerar att skära dig och är perfekt för snabba finjusteringar när du är på språng. Den är lämplig för alla hudtyper.

Jämförspris 318:-/ST

EAN: 05011417566510

Bruksanvisning (sammanfattning): Fäst önskat trimmerhuvud på toppen av Beauty Stylern och vrid medsols tills du hör ett klick. Du fäster kammen genom att placera den ovanpå trimmerhuvudet tills den klickar på plats. Du startar Beauty Stylern genom att vrida basen från läge 0 till 1. Vidrör huden lätt med trimmern och för den i motsatt riktning av din hårväxt. Använd rengöringsborsten när du är klar för att ta bort eventuellt hår eller damm. Tvätta inte enhetskroppen, men skölj trimmerhuvudena med kranvatten. Torka av Beauty Stylern efter rengöring. Vi rekommenderar att du tillsätter 1-2 droppar smörjolja på bladen och startar enheten i 2-3 sekunder för att förbättra bladens livslängd. Läs hela bruksanvisningen på produktens förpackning.