Veet Beauty Styler

Beauty Styler Expert 1 st

Mer från Veet

319:-  Butikspris 349:90

319:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

· Enkel, exakt styling och snabba resultat · Beauty Styler för trimning av bryn, armhålor och bikinilinje · Innehåller 1 trimmer, 4 utbytbara huvuden, 1 rengöringsborste och 1 påse Veet Sensitive Precision Beauty Styler Expert är en elektrisk trimmer som har utformats för skonsam rakning och exakt styling av kroppens känsligaste områden som ansikte, bikinilinje och armhålor. Beauty Stylern gör det enkelt att ta bort oönskad behåring utan att du riskerar att skära dig och är perfekt för snabba finjusteringar när du är på språng. Den är lämplig för alla hudtyper. Vattentålig: Går att använda på torr hud, i badet och i duschen. Utformad med Anti Slip-grepp för optimal användning i vatten.

Läs mer

Instruktioner

Produkten är fullständigt VATTENTÄT. Du kan använda produkten på såväl torr som fuktig hud i badet eller duschen. Fäst önskat trimmerhuvud genom att föra in det i apparatens överdel tills ett klickljud hörs. Fäst vid behov kammen genom att placera den över trimmerhuvudet tills den klickar på plats. Du sätter på/stänger av enheten genom att trycka på på-/av-knappen. Trimning av ögonbryn: Använd det vertikala trimmerhuvudet för ansiktet. Placera apparaten på ögonbrynet och arbeta med den mot hårets växtriktning. Använda på bikinilinje och underarm: Använd det horisontella bikinitrimmerhuvudet. Arbeta med apparaten mot hårets växtriktning. För mer information läs hela bruksanvisningen eller gå till www.veet.se

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek