Isabellas fem Löwengrip-favoriter

Isabella Löwengrip är medgrundare till skönhetsmärket Löwengrip. Här väljer hon ut fem av sina absoluta favoriter från sitt eget varumärke.

Silver Hair Mask

Söker du den perfekta kalla hårnyansen? Då är Blonde Perfection Silver Hair Mask något för dig! Hårmasken neutraliserar varma och gula toner och ger istället en kall, ren och intensiv färgnyans för både blondiner och brunetter. Den är även berikad med mjukgörande arganolja samt återfuktande och volymgivande vitamin B5.

Luminous Bronze - Self-Tan Drops

En underbar brun-utan-sol produkt som du kan mixa med din vanliga dag- eller kroppscreme. Blanda lite creme med 1-5 droppar. Fler droppar ger en högre intensitet. Den fungerar perfekt för dig som har känslig hy eller lätt får finnar och plitor. En extra bonus är att den inte doftar som klassiska brun-utan-sol-produkter kan göra.

Styling & Texture - Volumizing Lotion

Detta är din nya vardagshjälte! Volumizing Lotion är en innovativ 3 i 1-produkt som är värmeskyddande, förkortar torktiden och ger en fyllig volym till hårets längder. Det är en leave-in lotion, berikad med provitamin B5, solrosolja och äppelolja som vårdar och ger volym och glans till håret. En perfekt allt-i-allo produkt att ta med på semestern när bagaget är begränsat.

Sleeping Sensation - Hydrating Mask

En fantastisk ansiktsmask som verkligen underlättar i en hektisk vardag. Masken är djupgående och närande för de tillfällen när huden behöver en ordentlig boost. Ett tips är att låta den verka över natten för maximal effekt. Då är huden som ny när du vaknar: återfuktad och med hälsosam lyster. Passar oavsett ålder och hudtyp.

Healthy Glow Body Balm

En lyxig och fyllig body balm med en varm doft av mysk och honung. Kroppsbalmen återfuktar, ger en jämnare hudstruktur och naturlig lyster. Den är berikad med MICRO PROskin, en mix av prebiotika och probiotika som ger huden lyster och har en utslätande effekt. Den stärker också upp hudbarriären och skapar en fuktreserv som varar flera dygn. Betakaroten neutraliserar de fria radikalerna och ger en maximalt mjuk och återfuktad hud, samtidigt som den jämnar ut hudtonen. Passar alla hudtyper, även känslig hy.