Zlatan Sport

  Zlatan Sport Pour Homme är för män som söker hög kvalitet och enkelhet när det gäller hud- och hårvårdsprodukter. Det är den perfekta grooming-serien för den som vill ta hand om sig, och känna sig som sitt bästa jag, varje dag. Denna grooming-serie är tillverkad och designad i Sverige och består av nio produkter som alla är framtagna för att ge energi som både känns och syns. Serien innehåller rengörande och återfuktande produkter för kropp och ansikte, två deodoranter och ett hårvax. Förutom Zlatan Sport Lip Balm, som innehåller bivax, är samtliga produkter veganska och har alla klarat de tuffaste testerna och kvalitetskraven på marknaden.

  zlatan logga.jpg

  Det sägs att hårt arbete toppar talang och att en av hemligheterna till framgång ligger i de dagliga rutinerna. Zlatan är själv ett levande bevis på det.

  Zlatan Sport Pour Homme

  Zlatan Sport är den senaste lansering från Zlatan Ibrahimovi? Parfums och består av ett komplett sortiment av grooming-produkter. Serien är baserad på Zlatans egen necessär och omfattar de produkter som han själv använder, varje dag. 

  På Zlatans eget initiativ finns även en Tattoo Enhancer som är en ny typ av bodylotion. Med extra tillsatta oljor ger den tatueringar extra fin lyster.

   

  Zlatan Sport Pour Femme

  Zlatan Sport för henne består av en milt löddrande och väldoftande Shower Gel och en supereffektiv Antiperspirant deo-roll. Har en fräsch och fruktig doft med noter av friskt äpple, söt vattenmelon, freesia, mint och sandelträ. Passar tjejen med attityd och är perfekt för träningsväskan. Alla produkter från Zlatan Sport Pour Femme är veganska.

  Din sökning på "20" gav {1} träffar

  Inkluderade produkter

  Din sökning på "20" gav {1} träffar